GreenToAll

Skåne län

Information

630821-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GreenToAll. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GreenToAll är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som GreenToAll finns i.

GreenToAll har varit registrerat sedan 2007-10-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GreenToAll så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

GreenToAll är och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för GreenToAll är följande:

Vill ni komma i kontakt med GreenToAll så kan ni göra det på telefon genom 042-99227 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet i form av rådgivning inom friskvård, samt bokföring och kontering åt kunder. design (hemsidor ang. friskvård) och utbildning inom (ex friskvård och feng shui), friskvård och direkthandel med hälsoprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med GreenToAll och det är Paulsson, Majgret Ingela Birgitta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,