Westerhuis Sjukgymnastik

Skåne län

Information

640416-XXXX är organisationsnummer för företaget Westerhuis Sjukgymnastik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Westerhuis Sjukgymnastik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som Westerhuis Sjukgymnastik finns i.

Westerhuis Sjukgymnastik har varit registrerat sedan 1996-01-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Westerhuis Sjukgymnastik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Westerhuis Sjukgymnastik är och det finns flera bolag i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för Westerhuis Sjukgymnastik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Westerhuis Sjukgymnastik så kan ni göra det på telefon genom 042-211040 eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Westerhuis Sjukgymnastik och det är Westerhuis, Bartele Wouter som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,