Bengt Ljungnérs Sjukgymnastik och Idrottsskadebehandling

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Enskild firma som heter Bengt Ljungnérs Sjukgymnastik och Idrottsskadebehandling. Det finns flera företag som liknar Bengt Ljungnérs Sjukgymnastik och Idrottsskadebehandling i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bengt Ljungnérs Sjukgymnastik och Idrottsskadebehandling är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1994-06-21 så har Bengt Ljungnérs Sjukgymnastik och Idrottsskadebehandling varit registrerat. Idag är Bengt Ljungnérs Sjukgymnastik och Idrottsskadebehandling och det finns fler företag som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Bengt Ljungnérs Sjukgymnastik och Idrottsskadebehandling så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bengt Ljungnérs Sjukgymnastik och Idrottsskadebehandling så kan ni göra det på 042-94554.

Firman skall bedriva sjukgymnastiks- och poliklinisk behandlingsverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ljungnér, Per Bengt Göran som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bengt Ljungnérs Sjukgymnastik och Idrottsskadebehandling har 660524-XXXX som sitt organisationsnummer.