Kiebler Communication

Skåne län

Information

Kiebler Communication hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Kiebler Communication finns. I Helsingborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Kiebler Communication tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kiebler Communication har haft sedan 2002-09-05. Kiebler Communication har funnits sedan och 2002-09-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kiebler Communication så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-4577759.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Kiebler Communication har idag 670313-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kiebler Communication

Projektkonsult inom transport, telecom, marknad. Marknadsföring riktad mot små och medelstora företag.

I Kiebler Communication så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kiebler, Ilona Birgith som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .