Lottas Symaskiner

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Helsingborg och Lottas Symaskiner är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lottas Symaskiner är ett av dem. Statusen för Lottas Symaskiner är att Bolaget är aktivt.

Lottas Symaskiner är ett Enskild firma och skapades 1997-03-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Lottas Symaskiner ska trivas.

Lottas Symaskiner är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av symaskiner och sybehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lottas Symaskiner är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Lottas Symaskiner och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Lottas Symaskiner så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-125323.

.

De som är på något sätt har med Lottas Symaskiner är Svensson, Ilona Ann-Charlotte som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lottas Symaskiner har 670917-XXXX som sitt organisationsnummer.