IDEXO

Skåne län

Information

IDEXO hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där IDEXO finns. I Helsingborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. IDEXO tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket IDEXO har haft sedan 2007-09-06. IDEXO har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till IDEXO så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0707-404595.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

IDEXO har idag 671111-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för IDEXO

Coaching för personlig utveckling och affärsutveckling med inriktning på små och medelstora företag. Samt övriga konsultuppdrag inom affärsutveckling och marknadsföring.

I IDEXO så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Mia Marie som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .