Lasse Stanleys Production

Skåne län

Information

680121-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lasse Stanleys Production. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lasse Stanleys Production är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som Lasse Stanleys Production finns i.

Lasse Stanleys Production har varit registrerat sedan 2000-10-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lasse Stanleys Production så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Lasse Stanleys Production är och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för Lasse Stanleys Production är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lasse Stanleys Production så kan ni göra det på telefon genom 042-200616 eller genom brev på följande adress:

Artist (musiker, konfrencier, sångare). Arbeta inom all typ av underhållning och musikproduktion. Utföra service, underhåll, tillverkning, försäljning av byggteknisk, maskinteknisk utrustning samt tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Lasse Stanleys Production och det är Stanley, Lasse Thomas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,