Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Helsingborg och Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 är ett av dem. Statusen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 är att Bolaget är aktivt.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1981-04-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 ska trivas.

I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter för permanent boende om inte annat säskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 inte är momsregistrerat.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-186603.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 är Gideback, Kent Ulf Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hakon, Ingrid Maria som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Staffan Helmer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Lars-Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Mujagic, Elvis som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Hakon, Bror Gunnar som är född 1945 och har titeln SuppleantHultberg, Anna Kristina Charlotte som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lindell, Eva Catarina Jeanette som är född 1963 och har titeln Suppleant, .

Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 32 har 716407-0356 som sitt organisationsnummer.