Bostadsrättsföreningen Gränden

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Helsingborg och Bostadsrättsföreningen Gränden är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsrättsföreningen Gränden är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Gränden är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Gränden är ett Bostadsrättsförening och skapades 1986-05-16. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsrättsföreningen Gränden ska trivas.

I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Gränden inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Gränden och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gränden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Gränden är Andersson, Clas Håkan Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskilsson, Anne Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Frost, Christel Susanne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sönner, Sven Christian Viking som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Tibre, Irina-Codruta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilliehöök, Carl Gösta Malcolm som är född 1951 och har titeln SuppleantNorrsell, Elisabeth Ulrika som är född 1964 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Gränden har 716407-3798 som sitt organisationsnummer.