Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 68

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Bostadsrättsförening som heter Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 68. Det finns flera företag som liknar Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 68 i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1990-11-21 så har Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 68 varit registrerat. Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 68 och det finns fler företag som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 68 så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 68 så kan ni göra det på 042-186600.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sjöström, Björn Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Visnak, Hanibal som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Fredrick Per Martin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Borglund, Karin Ingegerd som är född 1944 och har titeln Suppleant, Pettersson, Eva Christina Martha som är född 1949 och har titeln Suppleant, Särbring, Jan Berne Allan som är född 1951 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Fredrick Wahlberg, Hanibal Visnak och Björn Sjöström, två i förening. .

Riksbyggens Bostadsrättsförening Helsingborgshus nr 68 har 716439-3485 som sitt organisationsnummer.