D.M Måleri

Skåne län

Information

721227-XXXX är organisationsnummer för bolaget D.M Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som D.M Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som D.M Måleri finns i.

D.M Måleri har varit registrerat sedan 2001-12-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för D.M Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

D.M Måleri är och det finns flera bolag i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för D.M Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med D.M Måleri så kan ni göra det på telefon genom 070-4224998 eller genom brev på följande adress:

Måleriarbete och vad det innebär så som renovering av lägenheter, nyproduktion av villor och lägenheter, målning av fasad.

Det finns olika personer som har en koppling med D.M Måleri och det är Mihaljic, Djuro som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,