Filborna pizzeria och restaurang

Skåne län

Information

730714-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Filborna pizzeria och restaurang. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Filborna pizzeria och restaurang är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som Filborna pizzeria och restaurang finns i.

Filborna pizzeria och restaurang har varit registrerat sedan 1997-02-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Filborna pizzeria och restaurang så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Filborna pizzeria och restaurang är och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för Filborna pizzeria och restaurang är följande:

Vill ni komma i kontakt med Filborna pizzeria och restaurang så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Restaurangbransch.

Det finns olika personer som har en koppling med Filborna pizzeria och restaurang och det är Roskic, Denis som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,