Jonas skriv och data

Skåne län

Information

740111-XXXX är organisationsnummer för företaget Jonas skriv och data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas skriv och data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som Jonas skriv och data finns i.

Jonas skriv och data har varit registrerat sedan 2001-12-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas skriv och data så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jonas skriv och data är och det finns flera bolag i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för Jonas skriv och data är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonas skriv och data så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Dataservice, skrivverksamhet, ordbehandling.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas skriv och data och det är Dahlgren, Jonas Shahnam som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,