Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare

Skåne län

Information

740522-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare finns i.

Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare har varit registrerat sedan 2003-05-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-12.

Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare är och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare så kan ni göra det på telefon genom 042-184342 eller genom brev på följande adress:

Personlig träning - gym, motion, kostprogram.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Söderling - Licensierad Personlig Tränare och det är Söderling, Peter Mikael som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,