Pålsjö Västra Bostadsrättsförening

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna för nyttjande utan begränsning i tiden. En medlems rätt i föreningen, på grund av en sådan upplåtelse, kallas bostadsrätt. En medlem som innehar en bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pålsjö Västra Bostadsrättsförening vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Helsingborg så är Pålsjö Västra Bostadsrättsförening en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 2004-11-26 så skapades Pålsjö Västra Bostadsrättsförening och verksamheten är har ej F-skattsedel.

769611-7147 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Helsingborg.

Just nu är Pålsjö Västra Bostadsrättsförening och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Pålsjö Västra Bostadsrättsförening så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pålsjö Västra Bostadsrättsförening är Alm, Evy Ester Marianne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Claranius, Roland Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wadstein, Per Thomas som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, .