Bostadsrättsföreningen Fågelsången 57

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna för nyttjande utan begränsning i tiden. En medlems rätt i föreningen, på grund av en sådan upplåtelse, kallas bostadsrätt. En medlem som innehar en bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Fågelsången 57 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Helsingborg så är Bostadsrättsföreningen Fågelsången 57 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 2006-06-05 så skapades Bostadsrättsföreningen Fågelsången 57 och bolaget är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Fågelsången 57 är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-25

769614-5809 är organisationsnummret för bolaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Fågelsången 57 och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fågelsången 57 så går det att nå dem via telefon på 042-199536 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Areskoug, Carl Johan Magnus -Hansson, Johan Daniel -Lundgren, Karin Sofie Therese -Svensson, Jenny Mariette

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Fågelsången 57 är Areskoug, Carl Johan Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Johan Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Karin Sofie Therese som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjunnesson, Johan Erland som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jenny Mariette som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Nerde, Sven Erik Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant.