KFUM I HELSINGBORG

Skåne län

Information

KFUM I HELSINGBORG är ett bolag som finns i Helsingborg. I KFUM I HELSINGBORG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bryngelson, Arne Lennart som är född 1921 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Jan Alve som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Kjell Bruno Valter som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Sven Gunnar Torgild som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Sven Otto Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, Adam Bengt Gustaf som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot.

Vill man kunna komma i kontakt med KFUM I HELSINGBORG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KFUM I HELSINGBORG på telefon 042-92005.

- Bingoverksamhet i bolag. - Vandrarhemsverksamhet.

Idag är KFUM I HELSINGBORG av bolagstypen Ideell förening.

KFUM I HELSINGBORG är ett av många bolag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KFUM I HELSINGBORG innehar ej F-skattsedel och KFUM I HELSINGBORG är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KFUM I HELSINGBORG så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Sven-Otto Ottosson och annan i styrelsen, i förening. För den löpande verksamheten såsom bank, post, leverantörsfakturor och dylikt tecknas firman av Bruno Lindbladh och Sven-Otto Ottosson var för sig.

KFUM I HELSINGBORG har 843000-2298 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.