CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1977-04-12. Men sedan 2009-04-23 så har CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kaptensg. 10 B, 252 70, Råå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5483082.

Helsingborg arbetar för att företag som CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Skåne län.

Konsultverksamhet inom inredning och byggnation i bolag.

Firmatecknare för CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG och det är följande personer, Lindstrii, Claes Göran som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Lindstrii, Rut Märit som är född 1933 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för CLAES O MÄRIT LINDSTRII IDÉ OCH PRODUKTION HANDELSBOLAG är 916435-7668.