Juristbyrån Lexanna Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Helsingborg och Juristbyrån Lexanna Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Juristbyrån Lexanna Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Juristbyrån Lexanna Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Juristbyrån Lexanna Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1984-08-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Juristbyrån Lexanna Handelsbolag ska trivas.

Juristbyrån Lexanna Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

juristbyrå.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Juristbyrån Lexanna Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Juristbyrån Lexanna Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Juristbyrån Lexanna Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-260601.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med Juristbyrån Lexanna Handelsbolag är Åström, Anna-Lena som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Åström, Cal Lennart som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Juristbyrån Lexanna Handelsbolag har 916545-5495 som sitt organisationsnummer.