SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Helsingborg. I SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nihlén, Knut Eskil som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Sundström, Sten Göran som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG på telefon 042-182424.

Handel med bilar och därtill hörande verksamhet.

Idag är SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

SPORT & RACING, ALSED & NIHLÉN HANDELSBOLAG har 916548-4073 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.