MILJÖBO HANDELSBOLAG, SVEN ÅLHAGEN

Skåne län

Information

MILJÖBO HANDELSBOLAG, SVEN ÅLHAGEN hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där MILJÖBO HANDELSBOLAG, SVEN ÅLHAGEN finns. I Helsingborg så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. MILJÖBO HANDELSBOLAG, SVEN ÅLHAGEN tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. MILJÖBO HANDELSBOLAG, SVEN ÅLHAGEN har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MILJÖBO HANDELSBOLAG, SVEN ÅLHAGEN så kan ni göra det genom att skicka er post till Fiskareg. 9, 252 70, Råå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-260371.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

MILJÖBO HANDELSBOLAG, SVEN ÅLHAGEN har idag 916548-6177 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG. är den som för stunden ansvarar för MILJÖBO HANDELSBOLAG, SVEN ÅLHAGEN

Handel med möbler, mattor, textilier samt presentartiklar.

I MILJÖBO HANDELSBOLAG, SVEN ÅLHAGEN så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ålhagen, Else-Britt Marianne som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Ålhagen, Sven Ivan Liebert som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .