Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag

Skåne län

Information

Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamntorget 5, 252 21, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-199663.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag har idag 916763-9583 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag

Advokatverksamhet.

I Advokatfirman Wagenius & Partners Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Advokatfirman Christer Wagenius Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Advokatfirman Eva Gustafsson Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Eva Birgitta som är född 1959 och har titeln Prokurist, Wagenius, Krister Stig Herman som är född 1941 och har titeln Prokurist, .