SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916773-4756 är organisationsnummer för bolaget SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Helsingborg som är den kommunen som SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG finns i.

SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1992-03-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen två i förening.

Vill ni komma i kontakt med SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 042-260070 eller genom brev på följande adress:
COYETSGATAN 4, 252 70, Råå

Sång- och showverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SOUNDISFACTION I HELSINGBORG HANDELSBOLAG och det är Andersson, Lena Maria som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Engebladh, Christel Magreth som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Kjellsson, Susanne Maria som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Rosell, Isabelle Maria Louise som är född 1969 och har titeln Bolagsman,