M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag

Skåne län

Information

M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag är ett företag som finns i Helsingborg. I M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jepsen, Mats Wilhelm som är född 1958 och har titeln Bolagsman, M2 Direktmarknadsföring OLD1 Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, SLUKOS HANDELSBOLAG som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag på telefon 042-220203.

Konsultverksamhet avseende företagsorganisation, information. (inkl ekonomi- och administrativa system) samt distans- och detaljhandel med konsumentprodukter såsom glas, porslin och förlagsprodukter.

Idag är M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

M2 Direktmarknadsföring Handelsbolag har 916774-8020 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.