UNJ electronic Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Helsingborg och UNJ electronic Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och UNJ electronic Handelsbolag är ett av dem. Statusen för UNJ electronic Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

UNJ electronic Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-03-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som UNJ electronic Handelsbolag ska trivas.

UNJ electronic Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av elektroniska prylar såsom TV, video, dator, stereo och högtalare samt all utrustning till dessa. Upp- gradering och försäljning av datorer och programvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att UNJ electronic Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är UNJ electronic Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med UNJ electronic Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-205403.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med UNJ electronic Handelsbolag är Urac, Jozef som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Urac, Norbert som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .

UNJ electronic Handelsbolag har 969636-0321 som sitt organisationsnummer.