NO Productions Handelsbolag

Skåne län

Information

NO Productions Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där NO Productions Handelsbolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. NO Productions Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket NO Productions Handelsbolag har haft sedan 2000-10-09. NO Productions Handelsbolag har funnits sedan och 2000-10-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till NO Productions Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Envigsg. 10, 252 69, Råå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-138018.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

NO Productions Handelsbolag har idag 969670-0757 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för NO Productions Handelsbolag

Mediaproduktion, arrangörsuppdrag, handel med värdepapper samt musikframträdanden.

I NO Productions Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Inga Kristina Margareta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Nils Joachim Clerk som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .