Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Helsingborg och Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-11-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag ska trivas.

Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Film- och fotoproduktioner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-261103.

Firman tecknas av bbolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag är Ljungberg, Carl Robert som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Ljungberg, Karin som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Carl Ljungberg Bild Produktion Handelsbolag har 969673-8591 som sitt organisationsnummer.