Bai Bang Music Production Handelsbolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Handelsbolag som heter Bai Bang Music Production Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Bai Bang Music Production Handelsbolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bai Bang Music Production Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-09-21 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-07-10 så har Bai Bang Music Production Handelsbolag varit registrerat och sedan 2002-09-21 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bai Bang Music Production Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Bai Bang Music Production Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bai Bang Music Production Handelsbolag så kan ni göra det på 042-284660.

Produktion av musik, ljus, ljud och konserter samt familjehemsverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kastenholt, Diddi Heinz-Dieter G M som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Langebro, Per Jonas som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Sandin, Linus Joacim som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Bai Bang Music Production Handelsbolag har 969686-8299 som sitt organisationsnummer.