Anders Nakajima international Kommanditbolag

Skåne län

Information

Anders Nakajima international Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Helsingborg. I Anders Nakajima international Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nakajima, Anders Shin-Ichi som är född 1966 och har titeln Komplementär, Nakajima, Beniko som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anders Nakajima international Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anders Nakajima international Kommanditbolag på telefon 042-261941.

Försäljning av konst, caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anders Nakajima international Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Anders Nakajima international Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anders Nakajima international Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-08 och Anders Nakajima international Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anders Nakajima international Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Anders Nakajima international Kommanditbolag har 969694-7622 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.