Assisten Handelsbolag

Skåne län

Information

969698-2801 är organisationsnummer för företaget Assisten Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Assisten Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Helsingborg som är den kommunen som Assisten Handelsbolag finns i.

Assisten Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-12-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Assisten Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Assisten Handelsbolag är och det finns flera bolag i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för Assisten Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Assisten Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 042-212100 eller genom brev på följande adress:

Erbjuda hjälp till personer som har rätt till personlig assistent och assistansersättning enligt lag LSS och LASS om stöd och service till vissa funktionshindrade respektive assistansersättning samt att vara arbetsgivare åt assistenter till kunder som har rätt enligt ovan samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten innefattar kapitalförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Assisten Handelsbolag och det är Khalaf, Adel som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Maatouk, Ibrahim som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Adel Khalaf, Bassima som är född 1962 och har titeln Prokurist, Maatouk, Zeinab som är född 1959 och har titeln Prokurist,