Bertilsson Teknik & Foto Handelsbolag

Skåne län

Information

Bertilsson Teknik & Foto Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Bertilsson Teknik & Foto Handelsbolag finns. I Helsingborg så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bertilsson Teknik & Foto Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Bertilsson Teknik & Foto Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bertilsson Teknik & Foto Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fångstv. 8, 263 71, Jonstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-221871.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Bertilsson Teknik & Foto Handelsbolag har idag 969700-5784 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Bertilsson Teknik & Foto Handelsbolag

Konsultation inom ventilations- och fiberteknik, fotografering och fotoarbeten för broschyrer och dokumentation, handel med fotoförnödenheter, mörkrumsarbete samt därmed förenlig verksamhet.

I Bertilsson Teknik & Foto Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bertilsson, Britt-Marie som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Bertilsson, Thore Bertil som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .