hennig & illustra film Handelsbolag

Skåne län

Information

969711-2515 är organisationsnummer för verksamheten hennig & illustra film Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som hennig & illustra film Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Helsingborg som är den kommunen som hennig & illustra film Handelsbolag finns i.

hennig & illustra film Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-06-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för hennig & illustra film Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-01.

hennig & illustra film Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för hennig & illustra film Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med hennig & illustra film Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 042-128295 eller genom brev på följande adress:
Sven Tveskäggs g. 84, 253 62, Helsingborg

Produktion av film, tv samt DVD.

Det finns olika personer som har en koppling med hennig & illustra film Handelsbolag och det är Brådhe, Rex som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Hennig, Ingrid Anna Mikaela som är född 1966 och har titeln Bolagsman,