PeBri Glumslöv Handelsbolag

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva handel med fastigheter, äga och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PeBri Glumslöv Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Helsingborg så är PeBri Glumslöv Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 2006-03-07 så skapades PeBri Glumslöv Handelsbolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

PeBri Glumslöv Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-04

969717-3335 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Helsingborg.

Just nu är PeBri Glumslöv Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PeBri Glumslöv Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 042-4492200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PeBri Glumslöv Handelsbolag är PeBri Glumslöv AB som är född och har titeln Bolagsman, PeBri Projektutveckling AB som är född och har titeln Bolagsman, Hylén, Anders Kristian som är född 1963 och har titeln Prokurist, Jönsson, Göran Kenneth som är född 1961 och har titeln Prokurist, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.