LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST

Skåne län

Information

LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST finns. I Helsingborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST har haft sedan 1994-01-01. LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-130151.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST har idag 350221-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST

Damfriseringsrörelse

I LILLA SALONGEN SONJA GRANQVIST så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är GRANQVIST, SONJA HARRIET som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .