Swe-Mark Konsult

Skåne län

Information

Swe-Mark Konsult är ett bolag som finns i Helsingborg. I Swe-Mark Konsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Ulf Harald som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Swe-Mark Konsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Swe-Mark Konsult på telefon 042-228580.

Konsultverksamhet Auto CAD konstruktioner automatisering, produktutveckling, produktionsteknik samt projektledning. Produktutveckling såsom plåtdetaljer för bil- och radiatorindustrin. Automatisering såsom pressning av plåtdetaljer. Produktionsteknik inom framtagning av plåtdetaljer i pressline.

Idag är Swe-Mark Konsult av bolagstypen Enskild firma.

Swe-Mark Konsult är ett av många bolag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Swe-Mark Konsult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-06-11 och Swe-Mark Konsult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-07-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Swe-Mark Konsult så är det följande:

Swe-Mark Konsult har 370221-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.