B Johnsson Swedelinks

Skåne län

Information

420412-XXXX är organisationsnummer för verksamheten B Johnsson Swedelinks. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B Johnsson Swedelinks är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som B Johnsson Swedelinks finns i.

B Johnsson Swedelinks har varit registrerat sedan 1999-10-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för B Johnsson Swedelinks så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

B Johnsson Swedelinks är och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för B Johnsson Swedelinks är följande:

Vill ni komma i kontakt med B Johnsson Swedelinks så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Export-importagent. Inriktningen blir agentverksamhet med kontaktskapande arbete mellan säljare köpare.

Det finns olika personer som har en koppling med B Johnsson Swedelinks och det är Johnsson, Björn Folke som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,