Lunds Studieresor

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Helsingborg och Lunds Studieresor är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lunds Studieresor är ett av dem. Statusen för Lunds Studieresor är att Bolaget är aktivt.

Lunds Studieresor är ett Enskild firma och skapades 2000-04-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lunds Studieresor ska trivas.

Lunds Studieresor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-21. I Helsingborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reseverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lunds Studieresor är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15.

Idag är Lunds Studieresor och det finns flera verksamheter som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Lunds Studieresor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5694833.

.

De som är på något sätt har med Lunds Studieresor är Lund, Sten Olov som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lunds Studieresor har 420919-XXXX som sitt organisationsnummer.