LOU ROSSLING PRODUKTION

Skåne län

Information

Konferencieruppdrag, föreläsningar och fortbildningsuppdrag avseende pedagogiska frågor, metodutveckling, demonstration och försäljningsuppdrag inom barnomsorgen. Föreläsningsverksamhet inom arbetslivet, utveckling och produktion av undervisningsmaterial.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LOU ROSSLING PRODUKTION vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Helsingborg så är LOU ROSSLING PRODUKTION en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 1988-10-31 så skapades LOU ROSSLING PRODUKTION och verksamheten är har F-skattsedel LOU ROSSLING PRODUKTION har haft det sedan 2007-11-01.

LOU ROSSLING PRODUKTION är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-01

431016-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Helsingborg.

Just nu är LOU ROSSLING PRODUKTION och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med LOU ROSSLING PRODUKTION så går det att nå dem via telefon på 019-314030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom LOU ROSSLING PRODUKTION är Rossling, Britt Marie-Louise som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, Holmberg, Inger Marianne som är född 1958 och har titeln Prokurist, .