Allazad's kennel och hundvård

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Helsingborg och Allazad's kennel och hundvård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Allazad's kennel och hundvård är ett av dem. Statusen för Allazad's kennel och hundvård är att Bolaget är aktivt.

Allazad's kennel och hundvård är ett Enskild firma och skapades 2006-06-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Allazad's kennel och hundvård ska trivas.

Allazad's kennel och hundvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-28. I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uppfödning av hundar, hundvård samt handel av hund- och kattartiklar. Träning av hundar för bruks- och jaktändamål.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Allazad's kennel och hundvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-28.

Idag är Allazad's kennel och hundvård och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Allazad's kennel och hundvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-227428.

.

De som är på något sätt har med Allazad's kennel och hundvård är Gustafsson, Per-Olof Gunnar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Allazad's kennel och hundvård har 450414-XXXX som sitt organisationsnummer.