RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR

Skåne län

Information

450806-XXXX är organisationsnummer för företaget RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR finns i.

RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR har varit registrerat sedan 1973-02-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR är och det finns flera bolag i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR är följande:

Vill ni komma i kontakt med RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR så kan ni göra det på telefon genom 042-281655 eller genom brev på följande adress:

Trädgårdsanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med RONNY SANDBERGS TRÄDGÅRDSANLÄGGNINGAR och det är SANDBERG, RONNY EINAR LEONARD som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,