Annuo Ortoped och Medicin och Rehab

Skåne län

Information

Annuo Ortoped och Medicin och Rehab är en verksamhet som finns i Helsingborg. I Annuo Ortoped och Medicin och Rehab finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holm Lindskoug, Wivianne Linnéa G som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Annuo Ortoped och Medicin och Rehab så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Annuo Ortoped och Medicin och Rehab på telefon 073-2474732.

Bedömning,diagnostisering och behandling av smärttillstånd i rörelseapparaten.Intygsförfattanden. Utbildning i ortopedmedicin samt smärtrehabilitering.

Idag är Annuo Ortoped och Medicin och Rehab av bolagstypen Enskild firma.

Annuo Ortoped och Medicin och Rehab är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Annuo Ortoped och Medicin och Rehab innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-28 och Annuo Ortoped och Medicin och Rehab är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Annuo Ortoped och Medicin och Rehab så är det följande:

Annuo Ortoped och Medicin och Rehab har 510622-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.