K/S Malmö Svågertorp, Sverige, Danmark filial

Skåne län

Information

I Skåne län så finns K/S Malmö Svågertorp, Sverige, Danmark filial. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Helsingborg här finns det många olika Filial. K/S Malmö Svågertorp, Sverige, Danmark filial tillhör bolagstypen "Filial" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

K/S Malmö Svågertorp, Sverige, Danmark filial är momsregistrerat sedan2002-02-25 och har organisationsnummer 516403-1592.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till K/S Malmö Svågertorp, Sverige, Danmark filial på följande adress Utländsk Adress , 0 , Utlandet.

K/S Malmö Svågertorp, Sverige, Danmark filial är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-02-25.

I K/S Malmö Svågertorp, Sverige, Danmark filial så sitter följande personer i styrelsen: , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Filialen skall driva verksamhet vid köp och uthyrning av egendomen beliggande Nornegatan 10 A och 10 B, del av tomten Gylfe 1, Svågertorp Industriområde, Malmö, Sverige.