Citron & Timjan i Helsingborg

Skåne län

Information

Citron & Timjan i Helsingborg är en verksamhet som finns i Helsingborg. I Citron & Timjan i Helsingborg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Birgit Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Citron & Timjan i Helsingborg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Citron & Timjan i Helsingborg på telefon 042-204168.

Insperation, projekt och processer inom: - Friskt ledarskap - Grön friskvård - Gröna trender. - Växter, blommor, örter, frukt och grönsaker. - Grönt liv.

Idag är Citron & Timjan i Helsingborg av bolagstypen Enskild firma.

Citron & Timjan i Helsingborg är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Citron & Timjan i Helsingborg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-19 och Citron & Timjan i Helsingborg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Citron & Timjan i Helsingborg så är det följande:

Citron & Timjan i Helsingborg har 520722-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.