CITY-SALONGEN I HELSINGBORG

Skåne län

Information

541211-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CITY-SALONGEN I HELSINGBORG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CITY-SALONGEN I HELSINGBORG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som CITY-SALONGEN I HELSINGBORG finns i.

CITY-SALONGEN I HELSINGBORG har varit registrerat sedan 1987-08-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CITY-SALONGEN I HELSINGBORG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

CITY-SALONGEN I HELSINGBORG är och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för CITY-SALONGEN I HELSINGBORG är följande:

Vill ni komma i kontakt med CITY-SALONGEN I HELSINGBORG så kan ni göra det på telefon genom 042-218965 eller genom brev på följande adress:

Herr- och damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med CITY-SALONGEN I HELSINGBORG och det är Bjuvegård, Lena Anita Desirée som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,