ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Helsingborg och ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT är ett av dem. Statusen för ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT är att Bolaget är aktivt.

ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT är ett Enskild firma och skapades 1987-07-13. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT ska trivas.

ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-16. I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import och export av samt handel med antikviteter, konst, dekorationsmaterial m.m. samt utförande av dekoration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT inte är momsregistrerat.

Idag är ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-212011.

.

De som är på något sätt har med ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT är Hulthén le Guellaff Monfort, Lotta I som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ENTRÉE DES ARTISTES GALLERIE D'ARTS IMPORT har 550610-XXXX som sitt organisationsnummer.