Klintens International Aktiebolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Klintens International Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Klintens International Aktiebolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1924-10-10 så har Klintens International Aktiebolag varit registrerat. Idag är Klintens International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Klintens International Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Cindersg. 16, 252 25, Helsingborg. Vi ni istället prata med Klintens International Aktiebolag så kan ni göra det på 0381-26100.

Bolaget ska direkt eller genom dotterbolag bedriva handels- och fabriksrörelse inom kemisk-tekniska branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Brandt, Kaj Johan Herman som är född 1957 och har titeln VD, Brandt, Kaj Johan Herman som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergendorff, Carl Gunnar Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Per Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Revisor, Alm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Brandt, Kaj Johan Herman .

Klintens International Aktiebolag har 556023-3594 som sitt organisationsnummer.