ANA Ädelmetall AB

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter ANA Ädelmetall AB. Det finns flera företag som liknar ANA Ädelmetall AB i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

ANA Ädelmetall AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1932-08-08 så har ANA Ädelmetall AB varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är ANA Ädelmetall AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med ANA Ädelmetall AB så kan man gör det genom att posta ett brev till GRENADJÄRGATAN 14, 254 53, Helsingborg. Vi ni istället prata med ANA Ädelmetall AB så kan ni göra det på 042-195800.

Bolaget har till föremål för sin huvudsakliga verksamhet att idka handel med samt utvinna och förädla metaller, förvalta fastigheter, ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Gert-Åke som är född 1957 och har titeln Extern VD, Sverdrup, Harald Ulrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aasbakken, Tore som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Warfvinge, Per Gustaf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngve Lindells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Månsson, Lars Krister som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

ANA Ädelmetall AB har 556031-3107 som sitt organisationsnummer.