AB Helsingborgshem

Skåne län

Information

I Skåne län så finns AB Helsingborgshem. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. AB Helsingborgshem tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

AB Helsingborgshem är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556048-0674.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 042-208000 alternativt besöka eller skicka post till AB Helsingborgshem på följande adress Drottningg. 136 B, 254 33, Helsingborg.

AB Helsingborgshem är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I AB Helsingborgshem så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Anderson, Kristian Filip som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , . , , . . . . Andersson, Martha som är född 1938 och har titeln Suppleant . Belltheus, Jasminka Inez som är född 1955 och har titeln Suppleant . Danielsson, Sven-Åke Verner som är född 1944 och har titeln Suppleant . Ekelund, Mats Jörgen som är född 1963 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Ohlsson, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant . Tunström, Martin Karl Ulf som är född 1983 och har titeln Suppleant . . . . . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Helsingborgs stad förvärva, äga, förvalta fastigheter eller tomträtter och bygga bostäder, affärslägenheter och kollektiva anordningar samt bedriva härmed förenlig verksamhet.