BRING FRIGOSCANDIA AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns BRING FRIGOSCANDIA AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. BRING FRIGOSCANDIA AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

BRING FRIGOSCANDIA AB är momsregistrerat sedan2004-05-06 och har organisationsnummer 556052-0263.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-178000 alternativt besöka eller skicka post till BRING FRIGOSCANDIA AB på följande adress Landskronav. 11, 252 32, Helsingborg.

BRING FRIGOSCANDIA AB är idag Publikt bolag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I BRING FRIGOSCANDIA AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Forsberg, Sven Göran Richard som är född 1967 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , Handagard, Svalaug Thingulstad som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES . Lindblad, Daniel Mattias som är född 1983 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att direkt eller genom dotterbolag bedriva transport, lagrings- och logistikverksamhet avseende kylda och frysta produkter, att förädla livsmedelsprodukter, att utveckla, konstruera, tillverka och marknadsföra utrustningar för livsmedelsindustrin, att utveckla, konstruera och uppföra kyl- och fryshus, att utöva konsultverksamhet inom fryshusbyggnadsbranschen och att driva annan med ovanstående förenlig rörelse samt att idka handel med livsmedelsprodukter.