Topeco Aktiebolag

Skåne län

Information

I Helsingborg finns det ett Aktiebolag som heter Topeco Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Topeco Aktiebolag i Skåne län. Helsingborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1948-12-20 så har Topeco Aktiebolag varit registrerat. Idag är Topeco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Topeco Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Topeco Aktiebolag så kan ni göra det på 042-250800.

Bolaget skall direkt, eller indirekt genom dotterbolag bedriva agentur, handelsrörelse och konsultativa tjänster huvudsakligen för textilindustrins produkter, förvaltning av värdepapper och fastigheter jämte därmed förenliga produkter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ljungqvist, Hans Olof Paul som är född 1960 och har titeln VD, Ljungqvist, Hans Olof Paul som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Saur, Jan Torsten som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydingsvärd, Jan Erik Villiam som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Helmfrid, Pär Magnus som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rydingsvärd, Jan Erik Villiam -Saur, Jan Torsten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Topeco Aktiebolag har 556052-6518 som sitt organisationsnummer.